Kik vagyunk mi?

Egy csapat, aki szerelmes az ízekbe és nem fél az újdonságoktól

Rólunk

Azt gondoljuk, hogy egy étteremnek nem az a dolga, hogy amit Te otthon meg tudnál főzni, azt megfőzzük helyetted. Hozzánk ne azért gyere, mert lusta vagy a konyhában sertepertélni, hanem mert igazán finomat ennél, újdonságokat szeretnél megkóstolni. Olyat, ami nincs a frigóban, ami izgalmas, érdekes és amire sokáig emlékszel. Azért térj be, mert egyszerűen élvezni szeretnéd azt, hogy jót eszel vagy finomat iszol.

A Seasons Bistro lényege ezért, hogy jól érezd magad, fesztelenül, barátságos hangulatban. Mi ehhez a kellemes környezetet a kiváló ételeket, pompás italokat és változatos koktélokat adjuk.

Mindez természetesen csak úgy működhet, hogy mi magunk is folyamatosan fejlődünk. Munkatársaink bejárták a fél világot. Főszakácsunk például egy három Michelin-csillagos séf „su chef”-je volt. Ez azt jelenti, hogy nagyon finoman tud főzni – minket azonban nem a csillagok, hanem az elégedett ügyfelek érdekelnek.

Zamatos, ízes húsételek mindenkor

Újszerű, speciális technológiával készítjük el a ínycsiklandozó fogásainkat, amelyeket a hét minden napján megkóstolhatsz.

Josper

Nem csodáljuk, ha fogalmad sincs róla, ki az a Josper. Mi sem ismertük egészen addig, amíg egyszer el nem látogattunk Barcelonába. Attól a pillanattól kezdve – nem túlzás – megváltozott az életünk. Az újdonságok mindig is vonzottak, főleg ha új ízekről van szó. Josper pedig pont ezt jelenti számunkra!

Szóval ki is az a Josper? Vagyis inkább MI? Egy faszéntüzelésű grill és sütő kombinációja, amely különleges módszerrel varázsolja az egyszerű ételeket forradalmian ízletessé. Képzelj el a tányérodon egy ropogós külsejű, belül omlósra sült, szaftos húst, amelyet ínycsiklandó illatával egyszerűen lehetetlen visszautasítani – legyen szó bélszínről, bárányhúsról, libáról, kacsáról, oldalasról, vagy egy ízes libamájról. Ha még nem ettél jó steaket, annak is megvan az oka: az eddigiek biztosan nem Josperben készültek.

A faszéntüzelésű kemence nemcsak ételeinket, de szakácsaink szívét is melengeti, hiszen egy ilyen sütővel valóban elengedhetik fantáziájukat, a végeredmény csakis isteni lehet!