Fazekas Tamás vagyok, a Seasons Bistro chéfje. Azon szerencsések közé tartozom, akik már egészen kicsi korukban tudták, hogy mivel szeretnének foglalkozni. Nagy hatást gyakoroltak rám gyerekkorom ízei, különösen nagymamám főztje, aki híres volt isteni sültjeiről és húsleveséről. A mai napig szívesen merítek ihletet Mama kedvenc receptjeiből és elegyítem a tradicionális ízeket a legmodernebb trendekkel.

Szakmai pályafutásom elejétől kezdve mázlistának tartottam magam, hiszen a legjobb helyeken tanulhattam meg az első fortélyokat: a Mátyás pincében voltam tanuló, majd a ranglétrát fokozatosan meghódítva végül konyhafőnök lettem a Lugas étteremben. Hét éven át Bernie Ecclestone, a Formula-1 akkori vezetője és a Jordan Grand Prix csapata számára főztem, ahol nap mint nap meg kellett felelnem a legmagasabb szakmai minőségnek és az egyéni kívánságoknak egyaránt. Később Budapesten vezettem a Cotton Club, a Király étterem és a Klassz étterem konyháját. Tizenöt év konyhafőnöki tapasztalattal a hátam mögött immár a Seasons Bistro csapatát erősítem.

Meggyőződésem, hogy szezon szerint kell főzni és étkezni, ezért a Seasons Bistro étlapját is mindig az aktuális évszak szerinti alapanyagokból állítom össze. Azt vallom, hogy nem azért kell enni, hogy ne legyünk éhesek, hanem azért, hogy élvezzük az ízeket. Célom, hogy a Seasons Bistro vendégei számára minden nap a legkülönlegesebb ízeket hozzam el, hogy ne csak tele hassal, hanem gasztronómiai élményekkel gazdagodva távozzanak – majd térjenek hozzánk vissza.