Sziszik István vagyok, a Seasons Bistro konyhafőnöke. Minden tudásomat és tapasztalatomat felhasználva olyan ételeket igyekszem készíteni, amelyek élménnyé teszik a Bistroban való étkezést. Tapasztalat… hol is kezdjem?

Egy évtizeddel ezelőtt összeszedtem minden bátorságomat és külföldi kalandra indultam. Olyan helyeken és olyan emberek mellett volt szerencsém kipróbálni magam, akik már letették névjegyüket a gasztronómia világában.

Első állomásom Anglia volt, majd nem sokkal később tovább utaztam Északra, Dániába. Itt volt lehetőségem egy kis ideig dolgozni a Nomában, mely 4 évig viselte a világ legjobb étterme címet, illetve René Redznepivel és a Rasmus Kofoed Bocuse d’Or győztes Geranium séffel.

Az utóbbi 8 évem nagyrészét egy 92 éves hotel konyháján töltöttem.

A Svinklov Badehotel az északi tenger partján fekszik. Ott egy többszörös Bocuse d’Or versenyző és Dánia, illetve Észak Legjobb Szakácsa címet birtokló Kenneth Hansen mellett tanulhattam még többet a szakácsmesterségről.

A kint megismert növény, illetve állatvilág változatos felhasználását szeretném itthon, Magyarosítva átadni vendégeink számára. A Seasons Bistroban szeretnék egy új, kalandokkal teli ízvilágot nyújtani, amely mindenkiben mély nyomot hagy maga után.