„Megkóstoltuk a főváros legizgalmasabb steakjét! Egy technika, amit úgy neveznek: josper. Fatüzeléssel 400 Celsius-fokosra melegítik a kemencét, amiben a bélszín, bárány, liba, kacsa, oldalas, libamáj mellett sok egyéb finomság is készülhet. Ha ezek mellé tehetséges, fiatal magyar borászok italait is lehet kóstolgatni, még izgalmasabb.” Rideg Richárd, Restaurant c. műsor műsorvezetője, LifeNetwork Tv

Elérhetőségeink

Lisztgasztro Kft. 1061 Budapest,
Liszt Ferenc tér 7.
Telefon: +36 1 709 24 68
Juhász Zoltán: +36 70 442 4444
Foglalás: reservation@seasonsbistro.hu
Információk: info@seasonsbistro.hu

Nyitva minden nap:

12:00-24:00

Asztalfoglalás

Foglaláskor a megadott elérhetőségeiden visszaigazoljuk, hogy van-e szabad asztal a kért időpontban.