Megkóstoltuk a főváros legizgalmasabb steakjét

Egy technika, amit úgy neveznek: josper. Fatüzeléssel 400 Celsius-fokosra melegítik a kemencét, amiben a bélszín, bárány, liba, kacsa, oldalas, libamáj mellett sok egyéb finomság is készülhet. Ha ezek mellé tehetséges, fiatal magyar borászok italait is lehet kóstolgatni, még izgalmasabb. Az élményt a Liszt Ferenc téren, a Season Wine Bistróban élhettük át.

TOVÁBB

Szezonális örömök

A Liszt Ferenc tér új gyöngyszeme minőségi vendéglátást, és jó alapanyagokból készült, értelmezhető ételeket ígér egész évben.

TOVÁBB

Szezonkedvenc hely: Seasons Bistro

Szeretünk otthon enni, de örömmel hallunk olyan helyekről is, ahol igazán jót lehet házonkívül is falatozni. Bár nálunk nem okoz gondot a főzés, de azért néha csak adódik egy-egy olyan hétvége, vagy akár este, amikor szívesebben vesszük, ha más főz, más terít, más mosogat, és az ember lánya átadhatja magát az étkezés élményének…

TOVÁBB

Seasons Bistro, egyél jót szép helyen!

Egy jó vacsoránál, kellemes környezetben, barátokkal nincs is jobb. Talán két ilyen vacsora De. Mivel a Liszt Ferenc tér már régen Budapest szívét jelenti, az ott lévő és új helyekre mindig is különösen figyeltünk. Nemrégiben a felújított Zeneakadémiának örültünk és hopp, minap új étterem nyílt vele szemben, vagyis bisztró inkább. A neve: Seasons Bistro.

TOVÁBB

Seasons Bistro

A Liszt Ferenc tér régóta afféle gasztronómiai gyújtópont. Az Oktogon alatt megbújó, Zeneakadémiáig kifutó téren úgy 15 éve ütötték fel a fejüket az első éttermek, nem csoda, a hely ideális, apró sétányain barangolva kiválaszthatjuk a számunkra megfelelő helyet, amelyik egy gyors üzleti ebédre, egy barátnős vacsorára vagy épp egy színház utáni levezetésre igazán alkalmas.

TOVÁBB

Finom borokkal és világhírű hegedűművésszel hangol a Karácsonyra a Seasons Bistro

Az év egyik legszebb ünnepére való felkészülés igen kimerítő is lehet. Mindenki ide-oda kapkodja a fejét, gondolatban hosszú listákat ír, hogy milyen ajándékok vannak hátra, pontosan mi is legyen az ünnepi menü és idén vajon luc vagy ezüstfenyő-e a megfelelő választás. Az év végi hajrában bizony jól esik megpihenni, leülni, összeszedni a gondolatokat és egy pillanatra kiszakadni a nagy rohanásból. Erre pedig a legjobb recept: csodás zene, finom falatok és izgalmas borok.

TOVÁBB

Gasztro élmény az ünnepek előtt

A Liszt Ferenc tér az egyik kedvenc helyünk a barátnőkkel, ha végre össze tudunk szervezni két havonta egy találkozót, ahol megbeszélhetjük, vagy kibeszélhetjük magunkat. Most fedeztük fel a Seasons Bistro-t, ahol a nyitás után egy kellemes borvacsorán vehettünk részt. Az étterem hangulatos berendezése, már a belépéskor meghitt hangulatot áraszt. És nem tévedtünk, mert az ételek is kiváló ízvilággal bírtak, köszönhetően a shéfnek és a színvonalas alapanyagoknak.

TOVÁBB

Elérhetőségeink

Lisztgasztro Kft. 1061 Budapest,
Liszt Ferenc tér 7.
Telefon: +36 1 709 24 68
Juhász Zoltán: +36 70 442 4444
Foglalás: reservation@seasonsbistro.hu
Információk: info@seasonsbistro.hu

Nyitva minden nap:

12:00-24:00

Asztalfoglalás

Foglaláskor a megadott elérhetőségeiden visszaigazoljuk, hogy van-e szabad asztal a kért időpontban.