Ajánlataink cégek számára

Egy jó ötletre van szükséged a céges rendezvényhez?

Gondolkodj a Seasons Bistróval!

Szeretnéd az idei évzáró vacsorát, vagy más céges rendezvényeket egy kicsit másképp megszervezni? Válaszd a Seasons Bistrót helyszínként! Éttermünkben a hagyományos ebéden vagy vacsorán és a formális beszélgetésen túl számos lehetőségetek nyílik!

Rendelj olyan vacsorát, amitől mindenkinek eláll a szava – a Magyarországon alig ismert Josper fatüzelésű kemencében sült fogások olyan ízélményt nyújtanak, ami még hetekig téma lesz az irodában. Bulis a társaság? Különtermünkben dj pult, fénytechnika és bárpult járul hozzá, hogy a hangulat a tetőfokára hágjon. Ha pedig komolyabb a téma, kivetítő és flipchart áll rendelkezésetekre.

Szervezz olyan céges összejövetelt, amilyen még sosem volt – a Seasons Bistróban!

Hányan fértek el?

Étterem belső tere: 100 fő / Terasz: 70 fő / Különterem 40 fő

Milyen rendezvényeket szervezz hozzánk?

  • Üzleti reggeli
  • Svédasztalos ebéd vagy vacsora
  • Karácsonyi parti
  • Egyéb üzleti összejövetel

Külön ajánlatunk utazási irodák számára!

Hogy a vendéglátás valóban teljes körű legyen

Szeretnéd, ha ügyfeleid minden nap finomat ehetnének egy kellemes környezetben, a város központjában? Éttermünkben vállaljuk utazási irodák csoportjainak étkeztetését is!

Ebédre 3300 Ft/főtől tudunk csoportokat fogadni.

Vacsorát 4500 Ft/fő áron kínálunk.

KIEMELT PARTNEREINK, AKIKKEL RENDSZERESEN EGYÜTT DOLGOZUNK

Szeretnéd, ha az általad szervezett rendezvényen is minden részlet tökéletes lenne? Menj biztosra a Seasons Cateringgel! Különleges ételeinkből választva nem tévedhetsz a menüsorral. Éttermünk számos variációt kínál a menüre, ezért mindenkinek megtalálhatod a kedvére való harapnivalót, amely hidegtálaktól kezdve akár többfogásos ételsort is magában foglalhat. Catering szolgáltatásunkat 20-tól 1500 főig vállaljuk.

Árajánlatkérés